Vlonder maken Dongen

Hoveniersbedrijf De Crom levert elke soort en maat vlonder. Wij maken elke vlonder voor Dongen en omgeving. De grootste overeenkomst tussen alle soorten vlonders, is de kwaliteit die wij in huis hebben. Verder kunt u uw keuze prima afstemmen op uw eigen smaak, wij maken ze voor u op maat.

Met een vlonder een eigentijdse uitstraling

Uw terras of tuin krijgen een eigentijdse uitstraling met een vlonder. Wij maken in Dongen van vele tuinen een waar paradijs met dit element. Vlonders zijn geschikt voor vele toepassingen en combineren makkelijk met ander materiaal, met gras en ook met water. De verschillende soorten variëren in hardheid en kleur.

Een vlonder maken voor Dongen en omgeving is ons dagelijks werk. Ook dan kunt u bij Hoveniersbedrijf De Crom terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van huis en tuin. Waar uw huis eindigt, begint uw tuin. Als u ze met elkaar verbindt, verkrijgt u een mooi geheel. Een vlonder maken, zorgt ook in Dongen voor de harmonie tussen binnen en buiten.

Complete tuinen

Doordat wij veel complete tuinen opleveren, die we samen met onze klanten ontwerpen weten we precies hoe we een mooie vlonder kunnen maken voor u in Dongen, zodat het een toevoeging is aan uw tuin en geen afbreuk doet. Uiteraard kunnen we eerst een ontwerp voor u maken om u een idee te geven hoe het eruitziet nadat de werkzaamheden klaar zijn. Zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. We zorgen dat alles klaar is voordat we de vlonder gaan plaatsen, zodat deze stabiel en goed geplaatst kan worden. Kijk gerust eens op de pagina aangelegde tuinen om ideeën en inspiratie op te doen.

Voor een vlonder maken en meer, voor Dongen of wijde omgeving, wij heten u van harte welkom op onze website. Ons telefoonnummer is 0162 451153 ons mobiele nummer is 06 53340454. U kunt mailen naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK