Hovenier Dongen

Zoekt u een hovenier in Dongen of omstreken? Wilt u ook genieten van een tuin die aansluit bij uw eigen smaak en mogelijkheden? Hoveniersbedrijf De Crom is u graag van dienst als dé vakspecialist op het gebied van tuinaanleg. Uw wensen staan bij ons vanzelfsprekend centraal. Wij voorzien u graag van advies voor uw ideale tuin.

Als hovenier kunnen wij in Dongen voor een prachtige tuin zorgen. Van eenvoudig tot uitgebreid, voor een kleine of juist grote oppervlakte, voor een smalle beurs of een wat grotere. Laat ons weten hoe u het wilt. Op onze website laten we u verschillende mogelijkheden zien. Geen betere en smaakvollere keuze, dan een tuin van hovenier De Crom uit Oosteind bij Dongen.

Stappenplan

Kiest u voor De Crom, dan beginnen we met een brainstormsessie, waarin wij ons oriënteren en vragen stellen, zodat wij te weten komen waar uw tuin aan dient te voldoen, aan welke functies uw tuin dient te voldoen en welke elementen u in uw tuin wilt hebben. Na deze brainstormsessie maken we een ontwerp met een duidelijke werkomschrijvende offerte. Bent u hiermee akkoord, dan kunnen de werkzaamheden ingepland worden en beginnen we met het grondwerk. Dit houdt in dat we kijken naar het vochtgehalte, het zuurstofgehalte en de zuurgraad van de grond. Ook brengen we de grond op de juiste hoogte en wordt het grondwerk van de bestrating en eventuele vijvers gemaakt. Ook verwerken wij kabels en leidingen voor stroom, beregening en/of drainage. Vervolgens worden alle elementen zoals tuinafscheiding, vijvers, bestrating, verlichting, beregening, robotmaaier, tuinverblijven en/of overkappingen aangebracht. Tot slot doen we de grondverbetering, zodat we er zeker van zijn dat de planten voldoende voedingsstoffen op kunnen nemen, zodat er een goede plantengroei volgt.

Wij denken graag met u mee

Bij het kiezen van uw tuinaanleg, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Laat u zich hierover door ons adviseren. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden en zijn ruim ervaren. Als hovenier kunnen wij u in Dongen uitstekend van dienst zijn.

Onderhoud

Ook voor het onderhouden van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het onderhoud aan bomen, heesters en vaste planten, gazons, vijvers en bestrating.

Maak ons als hovenier voor Dongen en omstreken uw wensen kenbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 451153 of mobiel 06 53340454 of per mail via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK