Hoveniersbedrijf Oosterhout

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Oosterhout en omgeving? Zoek dan niet langer: Hoveniersbedrijf De Crom helpt u met het ontwerp en de inrichting van een nieuwe tuin of met het onderhouden van uw bestaande tuin. Wij verzorgen als hoveniersbedrijf de inrichting en het tuinonderhoud in Oosterhout, maar ook in de omgeving. Wij hebben vakmensen met kennis in huis die zich met veel passie inspannen om uw tuin tot uw droomplek te maken.

Aanpak van Hoveniersbedrijf de Crom

Bij elke tuin die we mogen aanleggen doorlopen we eenzelfde stappenplan. Ligt uw tuin in Oosterhout of omstreken? Lees dan hoe het in zijn werk gaat, want aan ons heeft u een goed hoveniersbedrijf voor Oosterhout en omstreken.

Brainstormen is de eerste stap. We beginnen met vragen als: wat voor ideeën heeft u en waar moet de tuin aan voldoen? Wilt u kunnen ontspannen, moeten de kinderen er kunnen spelen, kiest u voor gemak of juist voor uw hobby tuinieren? Alle wensen worden omgezet in ideeën.

Daarna volgt het ontwerp naar aanleiding van alle ideeën, wensen en eisen. De kosten worden in deze fase ook door ons op een rij gezet. Want het is ook belangrijk om te weten of uw hovenier wel betaalbaar is met uw beschikbare budget. Is het plan klaar en zijn we allemaal tevreden? Dan begint naar aanleiding van het ontwerp het grondwerk.

We vinden dat eigenlijk wel de belangrijkste fase bij de tuinaanleg. Want een plan kan nog zo prachtig zijn, als de planten en bomen niet willen groeien dan is dat een flinke teleurstelling.

Alle waardes in de grond moeten kloppen. De hoeveelheid vocht, zuurstofgehalte en de zuurte van de grond hebben we het dan over. De grond wordt op hoogte gebracht en het grondwerk voor de bestratingen en vijvers wordt in deze fase ook gemaakt. Leidingen voor stroom, beregening en kabels moeten worden meegenomen en worden meteen ook aangebracht nu.

Dan is het tijd voor de tuinelementen. Muurtjes, straatwerken, vijvers en dat soort zaken. Daarna komen de schuttingen, pergola’s, priëlen en/of tuinhuisjes.

Grondverbetering vindt plaats als dat nodig blijkt en als laatste wordt de beplanting gedaan, volgens het mooie beplantingsplan dat we samen met u maakten. De sfeer waarnaar u op zoek was is ontstaan!

Onderhoud

Het nodige structurele tuinonderhoud kunnen wij in de offerte meenemen. Hoveniersbedrijf De Crom is gevestigd vlakbij Oosterhout en pleegt onderhoud aan bomen, heesters en vaste planten, gazons, vijvers en bestratingen.

We kunnen een blijvend mooi groene grasmat onderhouden voor u als u dat zelf niet vol kunt houden. Soms is alleen het advies van Hoveniersbedrijf De Crom voldoende. Onderhoud aan bestratingen dat is hoofdzakelijk het weghalen van onkruid en algengroei. Bomen nemen we mee in het gehele tuinonderhoud. Snoeien, vellen, knotten of opkronen bijvoorbeeld. Ook heesters en vaste beplanting kan ons hoveniersbedrijf nabij Oosterhout mooi naar wens snoeien.

Hoveniersbedrijf in Oosterhout nodig? Bel of mail ons geheel vrijblijvend. Graag staat Hoveniersbedrijf De Crom u in Oosterhout persoonlijk te woord. Bel ons op nummer 0162 451153 of mobiel 06 53340454 of mail naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK