Hovenier Raamsdonksveer

Betreed de wereld van tuinaanleg, bekijk onze website eens verder! Wij van hoveniersbedrijf De Crom uit Oosteind, hebben als hovenier voor Raamsdonksveer een scala aan ontwerpen en mogelijkheden voor uw tuin. Wij verzorgen uw tuinontwerp en tuinaanleg. Wij maken alles wat u wenst.

Als hovenier in de omgeving van Raamsdonksveer bieden een scala aan mogelijkheden voor uw tuin of terras. Wij creëren de gewenste sfeer, geven vorm aan uw oppervlakte en maken van uw buitenverblijf een aangenaam verblijf. Tuinaanleg kan in allerlei variaties, klassiek, modern, landelijk of juist basic. Het is maar net wat bij u past.

Ontwerp

Aan de hand van een brainstorm sessie waarin wij nagaan wat uw wensen en ideeën zijn wordt er een ontwerp gemaakt waarin alle door u aangegeven elementen worden geplaatst. Dit ontwerp leggen wij u voor, zodat u hier nog op- of aanmerkingen op kunt geven. Wanneer het ontwerp door u akkoord bevonden is kunnen we het grondwerk aan gaan pakken om een gezonde en mooie tuin te creëren. Waarbij wij een grondanalyse laten maken nadat wij bodemmonsters hebben genomen, zodat we weten of het vochtgehalte, het zuurstofgehalte en de zuurgraad goed zijn. En kunnen verbeteren als dit niet zo is. De grond wordt op hoogte gebracht voor bestrating en vijvers. En de kabels en leidingen worden aangebracht. Daarna worden alle elementen in de tuin aangebracht, zoals tuinverblijven, overkappingen, robotmaaier, verlichting, beregening, bestrating, vijvers en/of tuinafscheiding. Voordat we overgaan tot de beplanting doen we eerst de grondverbetering, zodat er voldoende voedingsstoffen in de bodem zitten. Hierdoor zullen uw planten goed gaan groeien, zodat het genieten van uw tuin kan beginnen.

Meer weten

Meer weten over ons als hovenier? En onze projecten in Raamsdonksveer? Laat u zich dan door ons voorlichten over ontwerpen bij u in de buurt. Als persoonlijke hovenier hebben wij in Raamsdonksveer al vele tuinen aangelegd, ga daar eens een kijkje nemen. Onze website geeft ook een uitstekende indruk.

Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Wij doen het onderhoud van uw bomen, heester, vaste planten, vijvers, gazons en bestrating graag voor u.

Informeer bij hovenier De Crom. Raamsdonksveer is vlakbij, als u een afspraak maakt, zijn wij u snel van dienst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0162 451153 of mobiel 06 53340454, u kunt uw vraag ook mailen natuurlijk. info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl is ons mailadres. Graag tot ziens.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK