Tuinman Oosterhout

Op zoek naar een tuinman Oosterhout? Hoveniersbedrijf De Crom pakt met u samen de inrichting van een nieuw aan te leggen tuin aan of draagt zorg voor het onderhoud van uw bestaande tuin. Een vaste tuinman verzorgt in Oosterhout en omstreken bijvoorbeeld de inrichting van uw tuin. Als hoveniersbedrijf hebben wij deskundige medewerkers in ons team die zich enthousiast inspannen om van uw tuin uw ideale plek te maken of onze tuinman doet alleen het onderhoud nabij Oosterhout.

Stappenplan

Voor elke tuin die we mogen aanleggen, doorlopen we hetzelfde stappenplan. De tuinman doet uiteindelijk het tuinonderhoud. In Oosterhout of omstreken ligt uw tuin? Lees dan goed hoe wij werken, want misschien heeft u zomaar een hovenier dichtbij u in de buurt gevonden.

We beginnen elke keer met brainstormen: waar zitten jullie aan te denken en moet de tuin aan een paar eisen en wensen voldoen? U wilt bijvoorbeeld vooral kunnen ontspannen, of de kinderen moeten kunnen spelen. Kiest u voor gemak of voor meer groen om u heen en is tuinieren een hobby? Al uw wensen voor de tuin worden uitgewerkt. De eerste ideeën ontstaan al!

Naar aanleiding van al die ideeën, uw wensen en eisen, beginnen we met het maken van een heus ontwerp. Wat we nu ook doen is alle kosten op een rijtje zetten. Want hoe mooi de ideeën ook zijn, het moet wel passen binnen het budget.

Zijn we helemaal tevreden over het ontwerp, dan komt de volgende stap: het grondwerk.

Dit is de belangrijkste fase bij de tuinaanleg. Want een plan kan nog zo mooi zijn, als de beplanting en bomen niet gaan groeien dan is dat een flinke teleurstelling.

Het zuurstof- en vochtgehalte en de zuurgraad van de grond moet juist zijn. De grond wordt ook op de goede hoogte gebracht en het grondwerk voor de bestratingen en eventuele vijver(s) wordt gemaakt. Leidingen voor stroom, beregening en kabels worden ook nu meteen aangebracht.

De volgende fase zijn de tuinelementen. Het aanbrengen daarvan. Denk aan bijvoorbeeld muurtjes, straatwerken en vijvers, schuttingen, pergola’s, priëlen en/of tuinhuisjes.

Wanneer het moet wordt er ook aan grondverbetering gedaan. Tot slot mogen we de beplanting gaan aanbrengen volgens het overeengekomen beplantingsplan. Nu krijgt u de sfeer in uw tuin waarnaar u op zoek was!

Tuinman Oosterhout

Heeft u een tuinman in of nabij Oosterhout nodig dan kunnen wij dat in de offerte meenemen. Hoveniersbedrijf De Crom doet onderhoud door een tuinman aan bomen, heesters en vaste planten, gazons, vijvers en bestratingen.

Onderhoud aan bestratingen is vaak het weghalen van onkruid en algengroei. Bomen hebben ook zorg nodig door een tuinman. In de regio Oosterhout doen we dat ook: snoeien, vellen, knotten of opkronen. Ook het snoeien van heesters en vaste beplanting doen we naar wens.

Zoekt u een tuinman in Oosterhout of omstreken? Bel ons vrijblijvend, u kunt ons bereiken op 0162 451153 en mobiel via 06 53340454, of per mail via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK