Tuinontwerp Dongen

Hoe gaat u uw tuin veranderen? Wel eens gedacht aan een hoveniersbedrijf? En nee, dat hoeft helemaal niet duur te zijn. De aanleg van een tuin is bij ons aantrekkelijk geprijsd. Hoveniersbedrijf De Crom heeft voor elk budget en smaak een passend tuinontwerp, ook voor klanten in Dongen. Met een passend tuinontwerp krijgt uw tuin te Dongen een perfecte uitstraling.

Tuinontwerp Dongen, naar uw wensen en ideeën

Elk tuinontwerp, ook voor klanten in Dongen, maken wij samen met u op maat. Wij draaien onze hand nergens voor om. Wij gaan mee in elke stijl, strak en modern of juist landelijk en romantisch. Te veel om op te noemen. Bekijk daarom onze vele voorbeelden op de website, voor alle wensen is er een persoonlijk tuinontwerp. In Dongen hebben wij al vele tuinen gerealiseerd. Wij verzorgden daarbij ook paden, terrassen en opritten. Het was altijd een succes.

Stappenplan

Wij werken met een vast stappenplan, waarbij we beginnen met een brainstorm te houden waarin wij uw wensen en ideeën aanhoren en dit vervolgens verwerken naar een ontwerp. Na goedkeuring van dit ontwerp door u, kunnen we de werkzaamheden inplannen. De werkzaamheden aan uw tuin beginnen met het grondwerk, dit is de basis van uw tuin. Daarna worden de elementen aangebracht, zoals bestrating, verlichting, beregening, vijvers, tuinafscheiding, tuinhuizen e.d. Als die op hun plek zijn gaan we de grond verbeteren om er zeker van te zijn dat uw planten goed gaan groeien en u een gezonde tuin krijgt met gezonde planten erin. Als laatste wordt de beplanting aangebracht waardoor uw tuin de sfeer krijgt die u voor ogen had van tevoren.

Wilt u meer informatie over tuinontwerp bij u in Dongen of in de wijde omgeving van Oosteind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt bellen naar 0162 451153 of met 06 53340454 en mailen naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK