Hovenier Oosteind

Zoekt u een hovenier? In Oosteind is hoveniersbedrijf De Crom gevestigd. Uw zoektocht hoeft niet lang te zijn als u het beste wilt voor uw tuin. Bekijk onze website eens, daar kunt u diverse tuinontwerpen bekijken.

Wij zijn niet zo maar een hovenier, wij verzorgen vanuit Oosteind de gehele regio. En we hebben niet zo maar ontwerpen, we maken ontwerpen op maat. Wij ontwerpen voor elke tuin en voor de meest uiteenlopende wensen. Dat maakt ons als hovenier uit Oosteind speciaal.

U wilt uw tuin natuurlijk een eigen stijl meegeven én aan een aantal praktische eisen laten voldoen. Dan is het goed om materialen en mogelijkheden met elkaar te vergelijken en advies in te winnen bij een vakman. Wij als hovenier te Oosteind hebben jarenlange ervaring. Laat ons u vrijblijvend adviseren over uw tuinaanleg.

Stappenplan

Wanneer u met Hoveniersbedrijf De Crom in zee gaat doen we eerst met u een brainstormsessie, waarin we inventariseren wat uw wensen en ideeën zijn. Daarna wordt door ons een ontwerp gemaakt met een duidelijke werkomschrijving. Na goedkeuring hiervan kunnen we onze werkzaamheden in gaan plannen bestaande uit het grondwerk, er worden grondmonsters genomen, en aan de hand van het analyserapport wat daarvan gemaakt wordt kijken we of het vochtgehalte, het zuurstofgehalte en de zuurgraad goed zijn. Ook wordt de grond op hoogte gebracht voor onder andere bestratingen en vijvers. Daarnaast worden kabels en leidingen aangebracht ten behoeve van stroom, beregening, drainage en dergelijke. Vervolgens worden alle elementen geplaatst zoals tuinafscheidingen, vijvers, bestratingen, beregening, verlichting, robotmaaier en tuinverblijven en/of overkappingen. Tot slot doen we de grondverbetering, zodat u ervan verzekerd bent dat uw planten genoeg voedingsstoffen op kunnen nemen. Uw planten zullen dan goed groeien en gezond blijven.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij Hoveniersbedrijf De Crom terecht. Wij verzorgen graag het onderhoud aan uw bomen, heester en vaste planten. Maar ook uw gazons, vijvers en bestratingen zijn voor ons geen enkel probleem. Laat ons weten wat u bij ons in onderhoud wil brengen en wij maken een mooie prijs voor u.

Tuinaanleg en tuinontwerp zijn onze specialismen. Hovenier De Crom in Oosteind adviseert u graag. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, dan is uw tuin weer snel een echte blikvanger. Ons telefoonnummer is 0162 451153 of mobiel 06 53340454, uw mail ontvangen wij graag via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK