Aanbrengen beplanting

Wie kiest voor een blijvend mooie tuin, kiest voor het aanbrengen van beplanting! De mooiste voorbeelden zijn te vinden bij Hoveniersbedrijf De Crom, specialist in het aanbrengen van beplanting. Koop kwaliteit als uw tuin u lief is. Weersinvloeden hebben weinig kans als u voor hoogwaardig materiaal kiest.

Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf, dit geeft u de garantie dat wij u het allerbeste bieden rondom het aanbrengen van beplanting. Laat u overtuigen van onze kwaliteiten als hovenier en breng een bezoek aan onze website. Dan kunt u zelf zien dat het aanbrengen van beplanting een lust voor het oog is en uw tuin het juiste effect geeft.

Complete tuin

Wij brengen voor compleet aan te leggen tuinen de beplanting aan. Dit volgens een stappenplan dat bestaat uit 6 fases. De eerste is de brainstorm, hierin kijken wij naar uw ideeën en waaraan uw tuin dient te voldoen. De tweede is het ontwerp aan de hand van de brainstorm sessie maken we een ontwerp. Wanneer u dit ontwerp goedkeurt, gaan wij over naar de derde stap, het grondwerk. We maken hier de bodem klaar voor alle elementen inclusief de beplanting. Vervolgens in de vierde stap worden alle elementen aangebracht, zoals tuinafscheiding, vijvers, bestrating, verlichting, beregening, robotmaaier, tuinverblijven en overkappingen. Daarna volgt de vijfde stap, de grondverbetering en tot slot de zesde stap, de beplanting. Waarbij de sfeer van uw tuin wordt gemaakt.

Wij zijn er voor u

Kiest u voor het aanbrengen van beplanting, dan legt u de basis voor een prachtige en natuurlijke tuin. Kiest u voor ons, dan bent u ervan verzekerd dat u kiest voor duurzaamheid en kwaliteit. Met het aanbrengen van beplanting, brengt u de natuur een stukje dichterbij.

Ook voor het onderhoud van uw aangebrachte beplanting zijn wij u graag van dienst.

Bel voor meer informatie vrijblijvend met Hoveniersbedrijf De Crom uit Oosteind, bel met 0162 451153 of mobiel op06 53340454. Mailen kan naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK