Tuinaanleg Dongen

Bent u op zoek naar een bedrijf in tuinaanleg te Dongen en kunt u professionele hulp gebruiken bij de keuze voor uw tuin? Op de website van Hoveniersbedrijf De Crom wordt elk bezoek, een bron van inspiratie. Dankzij onze ruime ervaring en prachtige foto’s van onze ontwerpen, heeft u in een mum van tijd het beste overzicht van de mogelijkheden van tuinaanleg in de omgeving van Dongen. U kunt zich geheel vrijblijvend oriënteren en alle mogelijkheden zorgvuldig afwegen.

Alles is mogelijk

Hoveniersbedrijf De Crom verzorgt alle soorten tuinaanleg rondom Dongen. Wij hebben allerlei soorten technieken in huis en verzorgen ook onderhoud. Bewezen deskundigheid om met onze tuinaanleg ook inwoners van Dongen tot onze klanten te kunnen rekenen.

Uiteraard bieden we verschillende stijlen en starten we met een plan . De keuze van uw materialen bepalen voor het grootste gedeelte de uitstraling van uw tuin. Hoveniersbedrijf De Crom bezoekt u graag voor het bespreken van de mogelijkheden van tuinaanleg in Dongen of omgeving, om uw keuze op professionele wijze te begeleiden.

Stappenplan

Met ons stappenplan bent u er zeker van dat er niets vergeten wordt. We beginnen met een brainstorm sessie om te kijken wat uw wensen en ideeën zijn. Aan de hand van deze brainstorm sessie maken we een ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp kunnen onze werkzaamheden starten waarbij het grondwerk een belangrijk onderdeel is, zodat uw planten straks goed groeien. Daarna plaatsen we alle door u gewenste elementen, waardoor de tuin echt vorm begint te krijgen. Vervolgens doen we aan grondverbetering, zodat de plantengroei gestimuleerd wordt en u een gezonde tuin en gezonde planten krijgt. Als laatste brengen we overal de beplanting aan. Zodat uw tuin de sfeer krijgt die u in de brainstorm sessie heeft aangegeven. Wij adviseren u daarna graag over het onderhoud en komen u helpen wanneer dat nodig is.

Voor meer informatie over tuinaanleg, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt mailen naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl of bellen met 0162 451153 of mobiel op 06 53340454.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK