Vijver aanleggen Oosterhout

Welkom bij Hoveniersbedrijf De Crom! Op het gebied van een vijver aanleggen, hebben wij in Oosterhout vele voorbeelden. Voorbeelden die wij u graag presenteren op onze website. Daar kunt u diverse varianten zien. Een vijver aanleggen in Oosterhout doen wij deskundig en met veel plezier. Wij stellen samen met u een plan op en geven voorbeelden die telkens weer een andere sfeer oproepen. Niets is immers zo persoonlijk als smaak en stijl.

Onderhoud

Ook bij het onderhoud van uw vijver helpen wij u graag. De belangrijkste onderhoudsbeurt vindt in het najaar plaats, hierbij verwijderen wij al het blad en rottende plantendelen, om de bodemverzuring en algengroei tegen te gaan. In het voorjaar verwijderen wij slechten waterplanten of delen ervan, om algengroei tegen te gaan. In de zomer worden alleen de overtollige zuurstofplanten gesnoeid en de draadalgen verwijderd.

Heeft u een troebele vijver, dan komt dit meestal door verkeerde vissoorten in uw vijver. Wij adviseren u graag over de soorten vis en wat deze in uw vijver veroorzaken, zoals welke vissen al het voedsel uit de bodem halen en deze omwroeten.

Wij maken het verschil

Als u wilt dat uw tuin of terras precies zo wordt als u voor ogen staat, is het belangrijk u vooraf breed te oriënteren. Een vijver aanleggen in Oosterhout of waar dan ook, bereiden wij grondig met u voor. Wij willen alleen het beste voor u. Hoveniersbedrijf De Crom maakt het verschil.

Wij hebben alle expertise in huis om onze klanten in de gelegenheid te stellen de juiste keuze te maken. Het enige wat ervoor nodig is, is dat u ons vertelt hoe u uw vijver wilt laten aanleggen en op welke termijn. Oosterhout is voor ons vlakbij, dat is wel zo praktisch.

Een vijver aanleggen bij u in Oosterhout? Bel naar 0162 451153 of mobiel op 06 53340454 of stuur een mail naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK