Hovenier Oosterhout

Hoveniersbedrijf De Crom heeft zeer ruime ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg. Als hovenier is Oosterhout een deel van ons werkgebied. Wij werken met allerlei soorten materialen, zijn ervaren met de aanleg van vijvers, terrassen en waterpartijen. Met ons als hovenier voor Oosterhout en omstreken creëert u in een geheel eigen sfeer in uw tuin. Wij geven vorm en profiel. Hoe dan ook, met de keuze van uw hovenier, bepaalt u in grote mate het resultaat van uw tuin.

Twijfelt u welke sfeer u na wilt streven, weet u niet precies met welke keuze u het gewenste effect bereikt? Laat u zich dan door ons adviseren, op onze uitgebreide website ziet u precies welke mogelijkheden er zijn met een hovenier als wij. In Oosterhout hebben wij al menig klant een prachtige tuin bezorgd.

Stap voor stap

Wanner wij uw tuin mogen gaan maken, beginnen we met het brainstormen samen met u om na te gaan wat uw wensen en ideeën zijn, waar moet uw tuin aan voldoen en welke elementen wilt u in uw tuin. Als dit duidelijk is kunnen we een ontwerp maken met een duidelijke werkomschrijving. Wanneer u het ontwerp akkoord hebt gegeven kunnen we de volgende stap nemen. Het grondwerk, deze fase is het belangrijkst tijdens de tuinaanleg. We nemen een aantal bodemmonsters en laten deze analyseren. Vervolgens weten we aan de hand van die analyse waar we actie moeten ondernemen, omdat er iets niet goed is met bijvoorbeeld het vochtgehalte, het zuurstofgehalte of de zuurgraad. We brengen de grond op de juiste hoogte. Brengen het grondwerk aan voor bestratingen en vijvers. Ook brengen we kabels en leidingen aan in deze fase.
Vervolgens brengen we de gewenste elementen aan zoals tuinafscheiding, vijvers, bestratingen, beregening, verlichting, robotmaaier, tuinverblijven en/of overkappingen. Tot slot doen we aan grondverbetering om er zeker van te zijn dat uw planten gezond en mooi zullen groeien met de juiste voedingsstoffen en bodembacteriën en bodemschimmels. Zodat de planten niet snel ziek zullen worden door bijvoorbeeld bladluis of andere ziektes en plagen.

Afspraak maken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. Als hovenier uit regio Oosterhout begeleiden wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden van uw tuin.

Graag staat hovenier De Crom u in Oosterhout persoonlijk te woord. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. Bel ons op nummer 0162 451153 of mobiel 06 53340454 of mail naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK