Tuinontwerp Oosterhout

Je kunt het zo gek niet bedenken of Hoveniersbedrijf De Crom heeft het in huis. Wij hebben voor elke smaak een prachtig tuinontwerp voor Oosterhout en omgeving. Wilt u alles uit handen geven en wilt u waar voor uw geld? Wij bieden het beste. Hoveniersbedrijf De Crom komt voor tuinontwerp graag naar u in Oosterhout.

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Stop met piekeren over een mooi tuinontwerp. Ook in Oosterhout is er een oplossing voor uw tuin. Wij maken het u gemakkelijk, wij werken altijd met een plan die we samen met u maken. Wij hebben jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Wij werken met de beste hoveniers. Bezoek onze website en laat ons weten wat u zoekt.

Of u nu houdt van modern, klassiek, landelijk of basic, wij hebben voor elke smaak een tuinontwerp. Ook in Oosterhout gingen velen u voor. Hoveniersbedrijf De Crom is ook u graag van dienst met de aanleg van uw tuin. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Stappenplan

Als wij voor u aan de slag mogen volgen wij ons stappenplan bestaande uit 6 stappen. Stap 1 is het brainstormen met u over uw wensen en ideeën. Stap 2 is het maken van een ontwerp, welke wij uiteraard ter goedkeuring aan u voorleggen. Als het ontwerp akkoord is volgt stap 3, het grondwerk, de basis van uw tuin. Vervolgens stap 4, het plaatsen van alle elementen zoals bestrating, tuinhuizen, tuinafscheidingen, vijvers, verlichting en beregening. Daarna volgt stap 5, de grondverbetering, hierdoor zorgen wij voor een voedingsrijke bodem, waardoor er een goede en gezonde plantgroei ontstaat als wij stap 6, de beplanting hebben afgerond. Wanneer deze stappen zijn afgerond kunt u gaan genieten van uw mooi aangelegde tuin.

Op zoek naar het beste tuinontwerp voor uw tuin in Oosterhout? U kunt ons bereiken per mail. Stuur uw berichtje naar info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl. U kunt ook bellen met 0162 451153 of mobiel via 06 53340454.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK