Vijver aanleggen Breda

Wilt u een vijver aanleggen? En woont u in Breda of omgeving? Dan is hoveniersbedrijf De Crom u graag van dienst. Wij zijn ruim ervaren. Een vijver aanleggen doen wij in Breda en in een ruim gebied daaromheen. Wij matchen vijvers graag met de complete aanleg van uw tuin of terras. Wij leveren compleet.

Voor een vijver en voor het aanleggen ervan, komen wij naar Breda of omgeving om eerst een plan met u te maken. Met een bepaalde afmeting of stijl, kunt u de ruimte laten spreken. Misschien geeft u de voorkeur aan bepaalde vormen of materialen om uw exterieur goed tot zijn recht te laten komen. Het zijn deze keuzes die bepalen welk type vijver past bij de door u gewenste effecten. Laat ons u vakkundig helpen bij het maken van die keuzes.

Een vijver aanleggen in Breda is te allen tijde mogelijk, wij staan u graag te woord. Vooraf kunt u zich breed oriënteren op onze website, wel zo gemakkelijk.

Onderhoud aan uw vijver

Ook voor het onderhoud van uw vijver kunt u bij ons terecht. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is uw vijver goed bij te houden. Het belangrijkste onderhoud vind in het najaar plaats. Er moeten dan bladeren en rottende plantendelen verwijderd worden, zodat er geen bodemverzuring en algengroei ontstaat. In de winter is het belangrijk uw vijver ijsvrij te houden, zodat er geen zuurstoftekort ontstaat. In het voorjaar verwijderen we de slechte waterplanten of delen ervan. Ook voegen we wat kalk aan het water toe, zodat er geen algengroei ontstaat. In de zomer snoeien we de overtollige zuurstofplanten en verwijderen we de draadalgen. Wij kunnen u goed adviseren over de vissoorten in uw vijver en de bijkomende voor en nadelen. Dit kan namelijk veel invloed op de helderheid van uw vijver hebben. Daarnaast brengen wij graag de juiste waterplanten aan in en naast uw vijver, welke zorgen voor een goed evenwicht in uw vijver.

Advies

Een tuin of vijver aanleggen? Van Breda tot Tilburg, we helpen u graag verder. Geef ons een telefoontje of een mailtje. Ons telefoonnummer is 0162 451153 of mobiel 06 53340454 en ons mailadres is info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK