Tuinaanleg Raamsdonksveer

Weleens tuinaanleg overwogen? Ook in Raamsdonksveer kunt u bij Hoveniersbedrijf De Crom uit Oosteind terecht. U vindt op onze website de mooiste ontwerpen. Onze tuinaanleg is ook te Raamsdonksveer een welkome aanvulling. Onze website met voorbeelden is zo uitgebreid, dat er altijd iets past bij uw smaak. Maar wij ontwerpen nog liever naar uw eigen specifieke wensen, laat ons weten wat uw wensen en ideeën zijn en wij maken een passend ontwerp.

Onze mogelijkheden in tuinaanleg zijn ongewoon voor Raamsdonksveer, zo gespecialiseerd treft u het nergens. Met de keuze voor tuinaanleg, kiest u voor een blikvanger, een rustpunt of een verrassingselement in uw tuin. Hoveniersbedrijf De Crom laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van bestrating en tuinaanleg binnen projecten in Raamsdonksveer maar ook daarbuiten. Wij delen onze ervaringen graag met u. Wilt u een bepaald soort vijver, een zwembad een specifieke vorm in uw beplanting of gazon dat kan allemaal.

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en gaan persoonlijk te werk. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Onze tuinaanleg trekt veel klanten uit Raamsdonksveer en wijde omgeving. Zij roemen ons om onze goede smaak en diversiteit in stijl. Mogen wij u binnenkort ook begroeten?

Stappenplan

Wij nemen graag het stappenplan met u door om tot de perfecte tuin voor u te komen. Dit stappenplan bestaat uit de fases brainstorm, ontwerp, grondwerk, elementen, grondverbetering en beplanting. Bij het brainstormen, kijken we wat uw wensen en ideeën zijn en welke elementen u in uw tuin wilt. Vervolgens maken we dan een ontwerp, waarin we alles wat tijdens de brainstorm naar voren is gekomen verwerken. Wanneer we starten met de werkzaamheden in uw tuin, maken we eerst het grondwerk in orde, zodat uw planten straks optimaal kunnen groeien. Vervolgens worden alle elementen, zoals vijvers, bestrating, verlichting en tuinhuizen geplaatst. Voordat we de beplanting gaan doen, zorgen we eerst voor grondverbetering, om de plantengroei te stimuleren. Vervolgens zorgen we dat alle beplanting op de juiste plek komt.

Onderhoud

Ook bij de onderhoud van uw tuin helpen wij u graag. U kunt daarbij denken aan het onderhoud van bomen, heesters en vaste planten, gazons, vijvers en bestrating, maar ook als u uw gehele tuin wilt laten onderhouden zijn wij er voor u.

Voor tuinaanleg in Raamsdonksveer gaat u naar Hoveniersbedrijf De Crom! U kunt ons bereiken op 0162 451153 en mobiel via 06 53340454, of per mail via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK