Tuinonderhoud Oosterhout

Hoveniersbedrijf De Crom helpt u met de inrichting van een nieuw aan te leggen tuin of met het tuinonderhoud in Oosterhout van uw bestaande tuin. Wij verzorgen inrichting en tuinonderhoud in Oosterhout, maar ook elders in de omgeving. Als hoveniersbedrijf hebben wij vakmensen met kennis in huis die zich met veel enthousiasme inspannen om van uw tuin uw droomplek te maken of het tuinonderhoud in of nabij Oosterhout te verzorgen.

Stappenplan

Voor elke aan te leggen tuin doorlopen we hetzelfde stappenplan. De allerlaatste stap is pas het tuinonderhoud in Oosterhout. Woont u in Oosterhout of omstreken? Lees dan goed hoe het werkt want aan ons heeft u een hovenier dichtbij in de buurt.

We beginnen altijd met het brainstormen: waar zit u aan te denken en waar moet de tuin aan voldoen? Wilt u vooral ontspannen, moeten er kinderen kunnen spelen, kiest u voor gemak of juist voor meer groen en tuinieren? Alle wensen worden op een rij gezet. De eerste ideeën ontstaan.

Naar aanleiding van alle ideeën, wensen en eisen, beginnen we met het ontwerp. In deze fase worden door ons ook de kosten op een rij gezet. Want het is ook belangrijk om te weten of het wel binnen het budget past.

Is het plan rond, zijn we allemaal tevreden over het ontwerp? Dan begint het grondwerk.

Dit is toch wel de belangrijkste fase bij de tuinaanleg. Een plan kan nog zo mooi zijn,  maar als de planten en bomen niet willen groeien dan is dat een flinke domper en teleurstelling.

Het vochtgehalte, het zuurstofgehalte en de zuurgraad van de grond moet kloppen. De grond wordt ook op hoogte gebracht en het grondwerk voor de bestratingen en vijvers wordt gemaakt. Het aanbrengen van leidingen voor stroom, beregening en kabels worden aangebracht.

De volgende fase is het aanbrengen van tuinelementen. Denk hierbij aan muurtjes, straatwerken en vijvers maken. Daarna schuttingen, pergola’s, priëlen en/of tuinhuisjes.

Indien nodig wordt aan grondverbetering gedaan en tot slot gaat de beplanting geplaatst worden. Daar hebben we in het totale ontwerp samen met u ook een mooi beplantingsplan voor gemaakt. Nu krijgt u sfeer in uw tuin, de sfeer waarnaar u op zoek was!

Tuinonderhoud in Oosterhout

Het nodige structurele tuinonderhoud in of nabij Oosterhout, kunnen wij in de offerte meenemen. Hoveniersbedrijf De Crom pleegt onderhoud aan bomen, heesters en vaste planten, gazons, vijvers en bestratingen.

We zorgen voor een blijvend mooi groene grasmat als u dat zelf niet vol kunt houden. Soms is alleen ons advies voldoende om het zelf goed te verzorgen. Onderhoud aan bestratingen bestaat meestal uit het weghalen van onkruid en algengroei. Bomen hebben ook de nodige zorg nodig in het gehele tuinonderhoud. In de regio Oosterhout doen we ook onderhoud aan bomen: snoeien, vellen, knotten of opkronen bijvoorbeeld. Ook heesters en vaste beplanting kunnen onze medewerkers mooi naar wens snoeien.

Tuinonderhoud in Oosterhout nodig of elders in Brabant? Wacht niet langer en bel ons vrijblijvend, u kunt ons bereiken op 0162 451153 en mobiel via 06 53340454, of per mail via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl.

WILT U MEER INFORMATIE? BEL OF MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK