Vlonder maken Dongen

VLONDER MAKEN DONGEN

Hoveniersbedrijf De Crom levert elke soort en maat vlonder. Wij maken elke vlonder voor Dongen. De grootste overeenkomst tussen alle soorten vlonders, is de kwaliteit die wij in huis hebben. Verder kunt u uw keuze prima afstemmen op uw eigen smaak, wij maken ze voor u op maat.

Uw terras of tuin krijgen een eigentijdse uitstraling met een vlonder. Wij maken in Dongen van vele tuinen een waar paradijs met dit element. Vlonders zijn geschikt voor vele toepassingen en combineren makkelijk met ander materiaal, met gras en ook met water. De verschillende soorten variëren in hardheid en kleur.

Een vlonder maken voor Dongen en omgeving is ons dagelijks werk. Ook dan kunt u bij Hoveniersbedrijf De Crom terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van huis en tuin. Waar uw huis eindigt, begint uw tuin. Als u ze met elkaar verbindt, verkrijgt u een mooi geheel. Een vlonder maken, zorgt ook in Dongen voor de harmonie tussen binnen en buiten.

Voor een vlonder maken en meer, voor Dongen of wijde omgeving, wij heten u van harte welkom op onze website. Ons telefoonnummer is (0162) 451153 ons mobiele nummer is (06) 53340454. U kunt mailen naar decrom@hetnet.nl.