Tuinontwerp Dongen

TUINONTWERP DONGEN

Hoe gaat u uw tuin veranderen? Wel eens gedacht aan een hoveniersbedrijf? En nee, dat hoeft helemaal niet duur te zijn. De aanleg van een tuin is bij ons aantrekkelijk geprijsd. Hoveniersbedrijf De Crom heeft voor elk budget en smaak een passend tuinontwerp, ook voor klanten in Dongen. Met een passend tuinontwerp krijgt uw tuin te Dongen een perfecte uitstraling.

Elk tuinontwerp, ook voor klanten in Dongen, maken wij samen met u op maat. Wij draaien onze hand nergens voor om. Wij gaan mee in elke stijl, strak en modern of juist landelijk en romantisch. Te veel om op te noemen. Bekijk daarom onze vele voorbeelden op de website, voor alle wensen is er een persoonlijk tuinontwerp. In Dongen hebben wij al vele tuinen gerealiseerd. Wij verzorgden daarbij ook paden, terrassen en opritten. Het was altijd een succes.

Wilt u meer informatie over tuinontwerp bij u in Dongen of in de wijde omgeving van Oosteind? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt bellen naar (0162) 451153 of met (06) 53340454 en mailen naar decrom@hetnet.nl.