Hovenier Dongen

HOVENIER DONGEN

Zoekt u een hovenier in Dongen of omstreken? Wilt u ook genieten van een tuin die aansluit bij uw eigen smaak en mogelijkheden? Hoveniersbedrijf De Crom is u graag van dienst als dé vakspecialist op het gebied van tuinaanleg. Uw wensen staan bij ons vanzelfsprekend centraal. Wij zijn u graag van advies voor uw ideale tuin.

Als hovenier kunnen wij in Dongen voor een prachtige tuin zorgen. Van eenvoudig tot uitgebreid, voor een kleine of juist grote oppervlakte, voor een smalle beurs of een wat grotere. Laat ons weten hoe u het wilt. Op onze website laten we u verschillende mogelijkheden zien. Geen betere en smaakvollere keuze, dan een tuin van hovenier De Crom uit Oosteind bij Dongen.

Bij het kiezen van uw tuinaanleg, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Laat u zich hierover door ons adviseren. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden en zijn ruim ervaren. Als hovenier kunnen wij u in Dongen uitstekend van dienst zijn.

Maak ons als hovenier voor Dongen en omstreken uw wensen kenbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via (0162) 451153 of mobiel (06) 53340454 of per mail via decrom@hetnet.nl.