Foto wedstrijd

Wie maakt de mooiste tuinfoto?

In het kader van ons 25 jarig jubileum organiseren wij een bijzondere fotowedstrijd . Stuur een foto in van een tuin die in deze afgelopen 25 jaar is aangelegd door Hoveniersbedrijf de Crom. De ingezonden foto’s kunnen variëren van een detailfoto van een bloem tot een prachtige overzichtsfoto van een bloeiende border, een vijver, een pergola of een sfeervol plekje in uw tuin. Het zou mooi zijn als u in een korte omschrijving aangeeft waarom u juist deze tuinfoto heeft gekozen. Door deze fotowedstrijd ontstaat een bijzonder overzicht van door ons ontworpen en of aangelegde tuinen.

Door het insturen van uw foto’s maakt u kans op een leuke prijs. De top 3 van de mooiste tuinfoto winnen een zomergoed pakket. De jury zal bestaan uit 1 kunstenaar, een fotograaf en Richard de Crom. De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens ons 25 jarig jubileum op zaterdag 16 April. Foto’s kunnen worden gemaild naar: hoveniersbedrijfdecrom@hetnet.nl.

Spelregels
– Uiterste inleverdatum 15 maart 2016.
– De foto’s betreffen altijd tuinen waarvan Hoveniersbedrijf de Crom ontwerp, uitvoering of onderhoud door Hoveniersbedrijf de Crom BV is gerealiseerd.
– Er mogen maximaal 5 foto’s per deelnemer ingestuurd worden
– De foto’s worden in jpg ingezonden
– Foto’s mogen niet bewerkt zijn
– Er vind een anonieme beoordeling plaats door de juryleden.
– Hoveniersbedrijf de Crom is gerechtigd de foto’s te gebruiken voor representatieve doeleinden.

Winnaar
De drie prijswinnaars worden zaterdag 10 april bekend gemaakt. De prijsuitreiking vind plaats tijdens ons 25 jarig jubileum op zaterdag 17 april in Oosteind.

Prijzen:
1e prijs: Uw tuinfoto op Aluminium 40*40 cm en zomergoed pakket twv 150 euro
2e prijs: Uw tuinfoto op Aluminium 30*30 cm en een zomergoed pakket twv 100 euro
3e Prijs: Uw tuinfoto op Aluminium 30*30 cm en een zomergoed pakket twv 50 euro